5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ KAPSAMINDA GAZİPAŞA YERLEŞKESİNDE ETKİNLİK DÜZENLENMİŞTİR.

• 05 Aralık, 2023

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu İşbirliğinde Kadın Hakları&Kadına Şiddetle Mücadele Söyleşisi Düzenlenmiştir. Etkinlikte Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amiri Komiser Emrah Tufan ile Psikolojik Danışman&Psikoterapist Yasemin Şahin konuşma gerçekleştirmiştir. Kadına Şiddete Son temalı resim sergisi de Gazipaşa Yerleşkesinde yerini almıştır.

Destekleri dolayısıyla Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Atılgan ATILGAN ve Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Müdürü Sn. Dr. Öğr.Üyesi Mehmet KAHYAOĞLU hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Ailesi olarak, kadınlara-erkeklere-çocuklara karşı işlenen şiddetin son bulmasını temenni ediyoruz. Şiddetle Uluslararası Mücadele kapsamında farkındalık sağlayacak ve toplumsal katkı yaratacak çalışmalarımızı paydaşlarımızın işbirliği ile sürdürmeye devam edeceğiz. Etkinliklerimizin organizasyonundaki kıymetli destekleri için Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Kenan Ahmet TÜRKDOĞAN Hocamıza teşekkür ediyoruz.