BABALAR GÜNÜ RESEPSİYONUMUZ İLGİ İLE KARŞILANDI.

• 14 Haziran, 2024
BABALAR GÜNÜ RESEPSİYONUMUZ İLGİ İLE KARŞILANDI.

Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Babalar Günü Resepsiyonu Düzenledik. Rektörlük Fuaye alanında gerçekleşen etkinliğe akademik ve idari çok sayıda personelimiz katılım göstermiştir. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kenan Ahmet TÜRKDOĞAN'a, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet KILIÇ, Prof. Dr. Atıf BAYRAMOĞLU, Prof. Dr. Mehmet AKIN hocalarımıza katılımları  ve destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz.  ALKÜKAM olarak Üniversitemizde kadın ve aile çalışmaları alanında sosyal ve bilimsel etkinlikler düzenleme gayreti içerisindeyiz. Etkinliğimize desteklerinden dolayı Genel Sekreter V. Onur OCAKDAN Hocamıza ve Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Sekreteri Coşlu Hasan AYDIN'a da çok teşekkür ediyoruz. Babalar Gününüzü kutlar, iyi bayramlar dileriz....